DIGITALE BORDEN EN LIVE-INFORMATIE GAAN HAND IN HAND

Houden van inhoud is dynamisch en vers cruciaal als een bedrijf is a) het behouden van de bestaande publiek, en b) over het geheel genomen een geheel nieuw publiek aantrekken. In een digitale wereld die ons gevangen houdt, digitale borden geven een perfect platform voor bedrijven en organisaties om te communiceren visueel aantrekkelijk, stimuleren en relevante inhoud – en houd klanten geïnteresseerd!

Digitale bureaus en ontwerpers van de website zal het oude cliche vaak gooien dat "content is koning", hoewel weinigen zullen weten wie zei dat het of wanneer. In feite, werd het uitgeroepen in een essay door Bill Gates in 1996. En hij weet een ding of twee over de digitale wereld. Nou, zou een netto waarde van 79,3 miljard dollar bij de laatste telling dus toch voorstellen.

Dus hoe kunnen digitale borden helpen bedrijven om te profiteren van de wereld behoefte aan onmiddellijke informatie? De consumenten willen realtimegegevens, letterlijk als en wanneer het gebeurt. Zoals narrowcasting maakt nu gebruik van slimmere inhoud en dynamische interfaces, opent de integratie van real-time gegevens de deur naar een nieuwe wereld van mogelijkheden. Hier zijn slechts een paar manieren die narrowcasting kan gebruik maken van de groei van live-feeds:

Geen nieuws is niet goed nieuws

Elk bedrijf wil inlichtingen aan hun personeel zo snel en efficiënt mogelijk. Met een live-feed met hun digitale signage netwerk, kan het bedrijf gemakkelijk overbrengen een heleboel verhalen en interne updates terwijl zowel tijd en geld besparen.

Niet verkopen jezelf kort

In een snelle verkoopomgeving gaan cijfers en doelstellingen op en neer bij de daling van een hoed. Een live-feed houdt het verkoopteam up-to-date met real-time displays van alle statistieken en doelen van gesprekken genomen en de eerste afroep resoluties voor responstijden.

Is de prijs echt recht?

Ze zou niet willen toegeven, maar winkels liefde prijzen zetten zonder klanten merken. Liever met een bord met krijt een verdacht veel schone vlek, narrowcasting software hen in staat stellen meer op een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis laden. En klanten zullen niet weet een ding.

Excel in het kantoor

Zelfs de meest elementaire gegevensbronnen zijn tijdrovend om te houden bijgewerkt. Vanuit Excel-spreadsheets om PowerPoint-bestanden, kunnen digitale borden met een live gegevenskoppeling omhoog maken interne gegevens zowel voordelig en zorgeloos communiceren.

De komst van digitale kalenders

Houden van medewerkers op de hoogte met een handmatig bijgewerkte kalender kunnen een ding van het verleden dankzij narrowcasting. Met realtime updates, kunt u een nieuwe gebeurtenis (Christmas Party of voorraad nemen dinsdag) en het zal doorgeven aan de schermen.

De groei van narrowcasting heeft zeker gegeven bedrijven voedsel denken met betrekking tot hoe u kunt gebruik maken van hun enorm potentieel. De fundamentele reden voor het gebruik van een teken is informatie weergeven (en delen), maar als een bedrijf hun inhoud juist krijgt het digitale teken kunt bereiken resultaten verder gaan dan de traditionele reclame-formaten.

Verlof een commentaar