Etableret 1993 & stadig nummer 1

Grundlagt i 1993, er vi en af de længste etablerede uafhængige det distributører. Med over 20 års erfaring, vi er vokset sammen med tech-industrien og har benyttet enhver lejlighed til at lære mere om, hvordan vi kan være markedsledende indenfor vores felt.

Vores forretning er baseret omkring kontinuitet og uovertruffen kundeservice i et stadigt skiftende marked. Vores ekspertise gør det muligt for os at udvikle sig hurtigt med udviklingen af ny hardware og software, at sikre en gnidningsløs overgang i produktet leverer til den nyeste teknologi for vores kunder.

Vores status som en uafhængig distributør tillader os at tilbyde meget konkurrencedygtige priser samt maksimal tilgængelighed. Vi leverer produkter fra brands som brænder for kvalitet og pålidelighed, som vi fra globalt for mere niche producenter (som HP, Cisco, Lenovo, APC løsninger, Dale magt løsninger og mange flere), for at sikre en omfattende vifte af tech løsninger for vores kunder.

Som en virksomhed, vi er stolte af vores følelse af integritet. Dette strækker sig ud over ærlige forhold i erhvervslivet og upåklagelig kundepleje til vores ansvarsfølelse til pleje af vores miljø. Vi genbruger alle pap, papir og emballage i vores kontor og også give en miljøvenlig aktiv bortskaffelse service. Vi tror også på støtte vores lokale samfund og økonomien, med mange donationer til forskellige velgørende institutioner og skoler som Demelza hus børns Hospice, alder bekymring, Whitstable kadetter, Herne skole og meget mere i de sidste 23 år.

I sidste ende er hvad adskiller os vores vedholdende ønske om at være bedst. At være en virksomhed, der ikke kun giver de bedste produkter på markedet, lovligt indkøbt fra inden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, til de bedste priser muligt, men også en virksomhed, der bruger deres succes til at levere det højeste niveau af understøttelse muligt til de lokale og globale miljø og økonomi. Hvis vores mange års erfaring har lært os noget, er det der, alt der skinner er guld og at hvis en prisen virker for godt til at være sandt, det sikkert er. Vi beslutsomt forsvare vores overbevisning for at vende ryggen til disse tilbud, og fokusere på forhandle de bedste tilbud fra legitime kilder til EU.

De seneste år har set nogle af vores konkurrenter lukke deres døre af forskellige årsager, men vi er her stadig stærkere end nogensinde og altid udvikle vores portefølje for at matche vores kunders behov. Vi vil være omkring i lang tid at komme på grund af vores etos, integritet og evnen til at ændre med vores kunders behov.

Vi håber at du vil sætte din tillid i os og drage fordel af alt, hvad vi kan gøre for dig på ændring af organisationen.

Relaterede stillinger

Forlade en kommentar