AV og IT konvergens

AV- og IT-systemer industrier konvergerer med AV vedtage det er sindet sæt af åbne standarder, netværket centricity, skalerbarhed og centraliseret overvågning og vedligeholdelse. Det er en kollision af industrier, der giver en masse muligheder.

Integration AV- og det vil føre til spredning af AV-systemer, der ser og opfører sig som IT-systemer. Problemfrit netværk inden for IT-infrastruktur, overvåges i realtid og indsat med en høj grad af sikkerhed.

Det er et faktum, at IT-branchen hviler sine løsninger på 6 søjler af prioritet; de af netværket centreret, standardbaseret, skalerbart, pålidelig, centralt styret og sikker.

I dag, benytter en effektiv AV-løsning de samme prioriteter. De integreres problemfrit i eksisterende IT-infrastrukturer og IP-netværk. De omfavne standarder som en måde at sikre interoperabilitet. De bruger standard-stik til at minimere antallet af uensartede og ordentlighed kasser. Nye All-in-One produkter såsom Unicols tilbud forbedre pålideligheden ved at samle mange funktioner i en enkelt enhed. AV aktiver, der er placeret på netværket kan overvåges og vedligeholdes af IT-afdelinger og bliv IT-aktiver så er underlagt de samme sikkerhedsforanstaltninger.

Tilbage i halvfemserne en nøgle forgænger til AV / IT konvergens fandt sted. Telekommunikation og data netværk industrier undergik en større konvergens svarer til hvad vi ser i dag med AV- og IT. Som med AV- og IT, havde telekommunikation og networking industrier drastisk anderledes rødder og tekniske paradigmer. De vigtigste resultater af denne konvergens var Voice Over IP, Mobile Internet og Smartphones og indvarslede en ny æra af fantastiske innovation og vækst. De organisationer, der er involveret i denne konvergens høstet frugterne af at være på den rigtige marked på det rigtige tidspunkt.

AV er nu i en "sweet spot", der har potentiale til at drive vedtagelse i hele virksomheden i meget på samme måde at computing er blevet et vigtigt og antaget ressource. Sørg for at du er i det rigtige marked, som tiden er inde.

Folk har talt i årevis om kollision mellem de professionelle AV- og IT industrier. At kollision er nu finder sted, med AV i stigende grad ansvaret for det afdelinger. Vi kan roligt sige, at den længe ventede integration er nu klart og uundgåeligt undervejs. Som et resultat bliver AV budgetter kompetenceområde IT-chefen.

IT-forhandlere er i prime stand til at udnytte AV mulighed, da de har allerede eksisterende relationer med deres kunders IT-chefer.

Skift Organisation kan hjælpe dig med at handle nu ved at udvide sin portefølje til at omfatte distribution af grundlæggende AV teknologier med de førende producenter af brand.

Desuden har vi certificeret et udvalgt antal af førende britiske AV systemintegratorer der vil være i stand til at arbejde i partnerskab med vores forhandlere at lette design, implementering, vedligeholdelse og integration af audiovisuelle løsninger til deres kunder.

Når det kommer til at levere AV-løsninger, kan ændre organisationen tilbyde dig den fulde pakke.

Forlade en kommentar